Sliping av skøyter

Vi setter opp datoer for sliping av kunstløpsskøyter med jevne mellomrom.

Ishockeyskøyter og Frost-skøyter leveres til sliping i sportsbutikk.

Slik gjør du når skøytene leveres til sliping hos oss:

  1. Knyt sammen skøytene med lissene.
  2. Merk skøytene med navn eller annet kjennetegn.
  3. Legg 150 kroner i kontanter oppi den ene skøyten.
    NB! Skøyter som leveres uten 150 kroner oppi, vil ikke bli slipt.
  4. Skøytene legges i den rosa kurven i kunstløpsboden vår som det står «Skøyter til sliping» på.
  5. Før neste trening går du til kunstløpboden og henter skøytene ut av den hvite kurven som det står «Skøyter ferdig slipt» på.

Hvor er kunstløpboden?

Kunstløpboden vår er i Kirstins hall, rett ved siden av garderobe 4 med inngang fra den korridoren som ligger nærmest isen.

Du går inn inngangen til Kristins hall der man går inn for å komme til idrettshallen. Gå mot døren til idrettshallen og så mot høyre bortover korridoren. Der står det Kunstløpbod på døren ved siden av garderobe 4 på høyre side av korridoren.

Viktig at kunstløpsskøyter slipes av klubben

Det er viktig at kunstløpsskøyter slipes hos oss, for da blir de riktig slipt. Vi fraråder dere å levere kunstløpsskøyter til sliping i en sportsbutikk, for de har vanligvis bare utstyr til å slipe hockeyskøyter.

Det er stor forskjell på hockeyslip og kunstløpsslip. Kunstløpsskøyter har to skjær på jernet, hockeyskøyter bare ett. Det blir vanskelig å jobbe med kunstløpsøvelser hvis skøytene er dårlig eller feil slipt.

Har du kjøpt kunstløpsskøyter utenom klubben, anbefaler vi at du leverer dem til sliping hos oss ved første mulighet. Selv om skøytene er nye fra en sportsbutikk e.l. er de ofte skjemme eller feil slipt.