Flott innsats i Innlandsmesterskapet 2015

Sofie vant klassen Cubs under Innlandsmesterskapet som ble arrangert i Kristins hall 21. februar 2015. De andre løperne vår viste programmene sine på en fremragende måte.

Innlandsmester i Cubs

Sofie Nedrum Jacobsen tok 1. plassen i Cubs-klassen med 24.33 poeng. Hun er dermed Innlandsmester i Cubs og fikk vandrepokalen som hun beholder fram til neste års arrangement.

Sofie tok 1. plass_i Cubs

Sofie tok 1. plassen og ble Innlandsmester i klassen Cubs

 

Frida Sulistiono tok en sterk 5. plass med 19,55 poeng. De andre jentene fra LKK som stilte i Cubs-klassen gjorde også gode løp. Det var totalt 24 løpere med i denne klassen.

I Cubs-klassen deltar løpere fra og med det året de fyller 11. Cubs får bedømmelse i poeng og får plassering.

LKK Cubs og Springs Innlandsmesterskapet 2015

Løperne i klassene Cubs og Springs: Fra venstre: Lilly, Sofie, Tiril, Ina Marie, Mie, Frida, Marianne og Live Marie.

 

Springs

LKK hadde også en løper i klassen Springs – Live Marie Runde.

I Springs-klassen deltar løpere som kan enkel axel, en piruettkombinasjon med fotombytte og en bøyepiruett/hoppepiruett. Springs får bedømmelse i poeng og får plassering. Det var fem løpere med i denne klassen.

Oppvisningsklassen

LKK hadde seks løpere som stilte i Oppvisningsklassen. For fire av dem var dette deres første konkurranse. De var alle flotte å se på, og mange roser og bamser ble kastet ut på isen etter at de var ferdige. Vi gratulerer med vel gjennomførte løp!

Man kan delta i oppvisningsklassen til og med det året man fyller 10 år. Bedømmingen foregår med fargekoder og de får ikke plassering. Det var totalt 13 løpere med i denne klassen.

LKK Oppvisningsklassen Innlandsmesterskapet 2015

Løperne i Oppvisningsklassen: Fra venstre: Alberthine, Ebba, Eline, Josefine, Ragnhild og Ingvild

 

2,5 minutter alene på isen

I kunstløpskonkurranser har hver løper sitt eget program som varer i ca. to og et halvt minutt. Programmet skal inneholde trinnkombinasjoner, piruetter og ulike hopp. Musikken skal være instrumental og passe til bevegelsene man gjør. De minste løperne bruker ofte Disney-musikk.

Løperne er alene på isen og har all oppmerksomhet rettet mot seg. De stiller i fine kjoler, gjerne i sterke farger, slik at de syns bedre på isen. Løperne får bedømming på tre områder: teknisk innhold, skøyteferdigheter og utførelse.

Ca. 50 løpere totalt

Totalt deltok ca. 50 løpere fra fem ulike klubber; Storhamar Kunstløp, Gjøvik Kunstløpklubb, Kongsvinger kunstløp, Moss Kunstløpklubb og Lillehammer kunstløpklubb. Storhamar Kunstløp var arrangør.

Les mer om Innlandsmesterskapet